SPANIA

MALAGA

TID FRA OSLO

4 t 15 min

 

I

PRISNIVÅ

Middels

 

I

KOMBINER
Marbella

Regionen

Malaga er hovedstaden på Costa del Sol i det sørlige Spania.
Malaga er en stor og vakker by som har mye å tilby innen kunst og kultur, fantastisk mat, pulserende uteliv, gode shoppingmuligheter og ikke minst, noen av Spanias beste strender. Byen har en spennende historie som strekker seg over 3000 år tilbake i tid, og det er vises i alt fra moderne kultur til eldre historikk så her finnes et mangfold av severdigheter.

Aktiviteter

Med sitt gode klima er Malaga en fantastisk by å utforske i vakre omgivelser.
Katedralen i gamlebyen kan du ikke unngå å få øye på, vakker og stolt i renessansestil og er en av hovedattraksjonene i Malaga. I gamlebyen på Plaza de la Merced ligger også Picassomuseet som har en stor samling med over 230 av Pablo Picassos verker. Alcazaba er en festning fra tiden da maurerne hersket og ble bygget mellom 1057-1063. Du kan også se deler av murene fra det romerske teateret som ligger ved siden av festningen. Det største landemerket i Malaga er festningen Castillo de Gibralfaro som troner storslått over byen. Og sist, men ikke minst, besøk havnen, botanisk hage eller ta en tur på Center Pompidou. Malaga er virkelig byen som har alt og kan overraske deg!

Overnatting

Gran Hotel Miramar er et femstjerners hotell som ligger et steinkast fra museer, shopping, strand og restauranter.

Hotellet ligger midt i sentrum, i Caleta, og har utsikt over byen. Det har en lang og spennende historie og er nå en perle i byen.

Hotellet har et eget spa/velvære- senter, 2 utendørs basseng og selvsagt treningsrom samt 3 restauranter og 2 barer.

 

Must

Ta deg tid og og la inntrykkene synke inn når du rusler i gamlebyen. Du kan besøke noen av de over 35 fantastiske museene, gå innom festninger, katedraler, stoppe i små gater eller på store plazaer, spise nydelig mat, shoppe eller ta en tur på stranden.

Malaga er byen du alltid vil huske!