Storbritannia

ENGLANDS SMÅ PERLER

TID FRA OSLO

1t 30 min

 

I

PRISNIVÅ

Lavt til middels

 

I

KOMBINER
London

Vi har forelsket oss helt i England!
Etter å ha studert og reist mye rundt i dette landet siden tenårene har dette blitt en klar favoritt!
Bare litt unna Londons travle og energiske storbyfølelse ligger den engelske landsbygda. Her finnes små landsbyer på rekke og rad som byr på et utrolig mangfold av alt fra sjarmerende hus og puber til flott landskap hvor det dyrkes alt fra vindruer til de beste grønnsaker!

REGIONEN

Å reise til hovedstaden London i Storbritannia fra Oslo tar ca. 2 timer. Både Gatwick og Heathrow er gode utgangspunkt for å dra videre ut in The English Countryside.
Vi har sett på og reist rundt i Surrey, Oxfordshire og Hampshire som er områder nært London.

Surrey har et nydelig landskap med grønne, frodige sletter og ærverdige skoger og vakre åser. Her kan du oppleve historiske herregårder og pulserende små byer som byr på sjarmerende puber, gode restauranter og shopping med alt fra luksusmerker til de billigere kjedene. Her finnes vinsmaking og ginsmaking fra lokale gårder som blitt kjent langt utenfor landets grenser. I tillegg er det flere historiske steder, slott og katedraler å se.

Grevskapet Oxfordshire er kjent for vakre Cotswolds, de små landsbyene og den kjente byen Oxford. Oxford huser en av verdens mest kjente læringsinstitusjoner, Oxford University, som oppsto i det 11. århundre og når du går rundt i byen er studentene veldig til stede med ungdommelig energi samt at de er  lettgjenkjennelig i de klassiske kappene fra universitetet. Gå på en guidet tur i byen og se de kjente landemerkene og ta en tur innom universitetet for en av de mange interessante omvisningene. Oxford har også flere spennende museum så her er det mye å se!

Hampshire er kjent som Jane Austens fylke, sine strender og sin historie tilbake til middelalderen. Den store katedralen i Winchester ruver stolt i denne byen hvor det ser ut som at tiden har stått stille der du kjenner følelsen av historie når du går igjennom markedet i byen. En kjøretur gjennom nasjonalparken New Forest er en opplevelse i seg selv, der hester og esler går fritt omkring der du nyter dyreliv og natur. De små byene er fulle av historie og museer ligger i nydelige omgivelser. 

Felles for disse 3 fylkene er at vi kan tilby helt tilpassede opplevelser med gode overnattingssteder, kortreist mat, vin/ginsmaking, gamle puber, museer, utallige aktiviteter, vakker natur, spennende historie og med mye mer.