ØSTLANDET

Høyt & Lavt med Laagen

TID FRA OSLO

1 t og 15 min

 

I

PRISNIVÅ

Middels

 

I

KOMBINER

Laagen og Stavern

Regionen

Høyt & Lavt og Laagen ligger i gamle Vestfold fylke. Fylket var det nest minste i Norge i areal, men også det fylket med den tredje høyeste folketettheten i landet. Det har vært en stor utvikling de siste årene innen nære naturopplevelser og tretopphytter har gjort sitt inntog flere steder i landet.


Overnatting

Laagen. Bo oppe i trærne i en tretopphytte eller glass-containere med utsikt til Numedalslågen. Tretopphytta er bygget i massiv tre og er praktisk organisert med 2 separate soveavdelinger, minikjøkken, toalett og dusj. Store glassflater, gode løsninger og komfortable omgivelser. Tretopphytta og glasscontainere tett på naturen gir en unik bo-opplevelse.

Aktiviteter

Skandinavias største klatrepark, Høyt & Lavt finnes like ved Laagen og her kan dere klatre i 16 klatreløyper, 34 zip-liner, fiske etter laks eller sykle og vandre på stier langs Numedalslågen.

MÅ OPPLEVES!

Styre- eller ledermøte i Laagen HUB

Om du er et firma som skal avholde et møte for dine ansatte er Laagen et perfekt sted med flotte rammer. Møterommet er moderne utstyrt og kombinasjonen av møterom med natur gir de beste utgangspunktet for samlingen din.