ØSTLANDET

Hemsedal

TID FRA OSLO

ca. 3 timer med buss

 

I

PRISNIVÅ

Høyt

 

I

KOMBINER

Hemsedal og Geilo

Regionen

Trøym, også kjent som Hemsedal, er et tettsted og administrasjonssenteret i Hemsedal kommune i Viken. Tettstedet ligger ved elva Hemsil som renner gjennom Hemsedalen.

Hemsedal har blitt en helårsdestinasjon med et mangfold av aktiviteter både vinter og sommer. Alt fra vandring i fjellet til rideturer, klatreturer, mountain carts og en av Norges heftigste skidestinasjoner venter deg mellom de kaledonske skyvedekkene.


Overnatting

Om du skal få mest mulig ut av ditt opphold i Hemsedal anbefaler vi overnatting på det nye hotellet, Fyri Resort Hemsedal. Hotellet er stilmessig innredet, der flere av etasjene har et stort antall fellesarealer, en Pool Club på hele 1000 m², flere barer og en restaurant av høy klasse.


Aktiviteter

Alle årstider har sine muligheter og spennende overraskelser. På sommeren anbefaler vi å leie en el-sykkel som kan ta deg langt inn på viddene på kort tid. Det er også laget en god Via Ferrata-løype i bratte fjellsider langs trange fjellhyller. Denne klatreruten fører deg helt til topps på Røggjin (1260 moh).

Om vinteren er Hemsedal et naturlig valg for ski med sitt flotte skianlegg. I tillegg kan en prøve seg som hundekjører for én dag, eller kjenne på hestekrefter på en snøscooter-safari.

MÅ OPPLEVES!

Naturen

En vandretur eller sykkeltur i fjellet gir deg garantert påfyll av flott natur og helsebringende endofiner. Etter endt utflukt nyter du en kald drink i Roa Matbar på Fyri Resort.