ØSTLANDET

Sundvollen

TID FRA OSLO

50 min

 

I

PRISNIVÅ

Middels

 

I

Tips til kombinasjonstur:

Oslo og Sundvolden

Region

Sundvollen er et tettsted i Hole kommune i Viken fylke. Sundvollen ligger langs østsiden av Tyrifjorden der europavei 16 krysser sørenden av Steinsfjorden. Sundvollen er blant annet kjent for Krokkleiva og sin nærhet til Krokskogen.


Overnatting

Sundvolden hotell er en juvel i jungelen av hoteller, og er stort, med personlig service og personale samt fokus på måltidet. Hotellet er et fullservice-hotell med mattradisjoner tilbake til 1600-tallet, utendørs basseng, moderne konferansesenter og uteområder som innbyr til ro og velvære.


Aktiviteter

Hadeland Glassverk er en av de største severdighetene i området. Der kan du se glassblåsere utøve håndverket sitt på samme måte som de gjorde på 1700-tallet.

Gå på fjelltur fra Åsa opp Mørkgonga til Gyrihaugen, en fantastisk naturopplevelse i et utfordrende terreng. Eller hva med å dra på et kort cruise på Steinsfjorden med Dronning Tyra?

MÅ OPPLEVES!

Kunstbesøk til Hadeland og Kistefos

Hadeland er Norges nye reisemål for kunstelskere! Få med deg både prikkedronningen «Yayoi Kusama» og det spektakulære nye kunstgalleriet «The Twist «på Kistefos-muséet. The Daily Telegraph, Bloomberg, Wallpaper og andre medier omtaler det nye muséet som et de vakreste bygg fra 2019.