ØSTLANDET

OSLO

TID FRA BERGEN

45 min

 

I

PRISNIVÅ

Alle

 

I

KOMBINER

Oslo med Oslofjorden

Regionen

Oslo (mellom 1624 og 1925 kalt Christiania) er Norges hovedstad og minste fylke og mest folkerike by beliggende innerst i Oslofjorden. Oslo kommune har 697 010 innbyggere (per 4. kvartal 2020). Sammen med deler av elleve nærliggende kommuner har Oslo som tettsted en befolkning på 1 036 059 per 1. januar 2020. Som hovedstad er Oslo unik med nærheten til naturen og fjorden som gjør det lett å arrangere møter i kombinasjon med sosialt innhold.

Aktiviteter

Fra konserter, kulturliv og restauranter i verdensklasse til turer i marka. Her får du alt. Vi kan lage program og utflukter til det meste; Bjørvika med Operaen, det nye Deichmann-biblioteket, det kommende Munch-muséet til vandreturer langs Akerselva eller til skjulte perler som Telthusbakken, Sporveismuséet eller HL-senteret.

Oslo er en grønn by. Byen ble valgt til Europeisk kulturhovedstad i 2019.

Byen bugner av grønne opplevelsesmuligheter, enten du vil bade, padle eller dra på øyhopping i fjorden, slappe av i frodige parker eller vandre, sykle eller gå på ski i marka.

Opplev Oslofjorden fra båt. Ingenting er vel bedre enn å lene seg godt tilbake og nyte tilværelsen på fjorden. Oslo er også en maritim by med holmer, skjær og fyr.

Overnatting

Flere gode alternativer finnes midt i sentrum om du skal arrangement et event. Følgende nevnes for basert på deres spesielt gode fasiliteter, service, beliggenhet og gjennomføringsevne.

Radisson Blu Scandinavia Hotel – gamle SAS-hotellet i kort avstand fra Slottet ruver godt i høyden. Ta deg en drink i toppbaren Summit og nyt Oslos beste utsikt.

Grand Hotel – Oslos gamle storhet har gjennomgått en totalrenovering for noen år siden og fremstår svært attraktiv midt på Karl Johan. Rococosalen og Speilsalen setter en ekstra spiss på arrangementet ditt.

Clarion Hotel The Hub – tidligere Royal Christiania ble oppusset og utbygget til Norges største hotell i 2019. Beliggende like ved Oslo S og Oslo City som gjør det lett for gjester å nå hotellet. Innehar en av de mest moderne konferansesaler med kapasitet på 1150 mennesker.

MÅ OPPLEVES!

Bygdøy

For osloboere er Bygdøy et sommerparadis. Her finner du byens best besøkte badestrand Huk og den sjarmerende Paradisbukta. Men ikke alle vet at området også huser ekte skatter og skjulte perler.

Blant fantastiske villaer og majestetiske trær gjemmer det seg nemlig vakre muséer med helt unike minner og fortellinger fra svunne tider. Her kan du være polfarer på et ekte polarskip, reise tilbake i tid, se verdens best bevarte vikingskip og til og med dra på et uforglemmelig sommertokt på fjorden hvis du vil. Eller hva med en oppdagelsesferd i lystslottet i skogen, eller en ridetime i landskapet som omringer det?